Lakosztályok

Rákóczi-Aspremont kúria

SPRING SALE

5 tételes borkóstolás és vezetett dűlőtúra az Öreg Király-dűlőben
Vidéki  reggeli az éléskamrából
XVII. századi korhűen berendezett lakosztályok

Bíbor lakosztály

A kert öreg hársfájára néző, klimatizált lakosztály 2-4 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. Vendégeink a hálószoba baldachinos ágyában pihenhetik ki a borvidék felfedezésének fáradalmait.

Arany lakosztály

A restaurátorok nagy gonddal állították helyre a hálószoba eredeti, XVIII. századi mennyezetét, amelynek égszínkék színével harmonizál a lakosztály berendezése. A klimatizált nappali és a hálószoba ablakai is az utcára néznek.

Bronz lakosztály

A lakosztály 2-3 fő részére lett berendezve, a hálószoba ablaka az utcára néz, a nappaliból a kert felé látni. Az elegáns berendezésű, klimatizált lakosztályban és az extra méretű ágyban fejedelmien érezheti magát.

  • Történelmi dűlőnkbe, az Öreg Királyba kalauzoljuk vendégeinket, ahol bepillantást nyerhetnek a szőlő- és talajművelés rejtelmeibe, megismerhetik a dűlők történetét, élvezhetik a fantasztikus kilátást, és természetesen a borainkat is.
  • Vidéki reggeli az éléskamrából
  • Minden lakosztályunk exkluzív berendezésű, különlegesen nagy alapterületű, klimatizált nappaliból és hálószobából áll, saját fürdőszobával.
  • Lakosztályainkban saját borhűtőt helyeztünk el, így pincészetünk válogatott borait bármikor megízlelheti.
  • A zavartalan nyugalomhoz nagy mértékben hozzájárul, hogy nincs a lakosztályokban televízió. Aki nem szeretne lemaradni a világ történéseiről, az a kúria egész területén korlátlan internet elérhetőséggel csatlakozhat a világhálóra.
  • Tágas, korszerű szellőzőrendszerrel felszerelt Szivarszobánkban élvezze különleges borainkat egy jó minőségű szivar társaságában!
  • Tokaj természeti és kulturális kincseinek felfedezése, kitűnő borainak megkóstolása után merüljön el a zene hullámhosszán Zeneszobánkban és engedje át magát a teljes kikapcsolódásnak!

59.000 Ft / 2 fő / lakosztály / éj

Megjegyzés: A 3. és 4. vendég felára lakosztályonként: 14.500 Ft / fő (reggelivel) | Szobafoglalás 2 éjszakától

Call Now ButtonBejelentkezés borkóstolóra+36202181848