Látogasson el a Birtokra!

Borkóstolás, dűlőtúra, szállás

Látogasson el a Birtokra. Fotó: Szentirmai Zsolt

Fedezze fel nálunk a Tokaji borvidék szépségeit! Ismerje meg birtokunkat, sétáljon dűlőinkben, vagy üljön le a szőlők közé egy pohár borral. Kóstolja meg kiváló borainkat, és pihenje ki magát kúriánk történelmi falai között vagy hangulatos vendégházunkban.

Borkóstolás

Borkóstolás. Fotó: Bakos Zoltán

A birtok bemutatását, a feldolgozó, érlelőpince bejárását is tartalmazó borkóstolóink előzetes bejelentkezés alapján hétköznap 11:00 és 17:00 órától, szombaton pedig 11:00, 14:00 és 17:00 órakor kezdődnek.

A bejárás és kóstoló díja:

  • 5 borral: 6500,- Ft/fő
  • 7 borral: 8000,- Ft/fő

Dűlőtúra

Öreg Király dűlő. Fotó: Szentirmai Zsolt

Borkóstolóval egybekötve történelmi dűlőnk, az Öreg Király történetének,  adottságainak, a hegyaljai szőlőfajtáknak, művelésmódoknak közelebbi megismerését is lehetővé tevő vezetett dűlősétát is kínálunk. A dűlő alá vendégeink saját gépkocsival vagy a túravezetőével mennek ki, majd onnan sétálunk fel a kőteraszokig. Ennek teljes időtartama mintegy 45 perc.

  • A dűlőtúra díja (a kóstolóén felül): 2500,- Ft/fő

Bejelentkezés borkóstolóra, dűlőtúrára:

sales@bartapince.com | +36-30-324-2521

Bringapiknik

I. Egy kis Piknik. 14.000.-
2 túrabiciklipiknikkosár2 palack bor
– Egy kis furmint
– Egy kis édes furmint

II. Öreg Király Piknik 20.000.-
2 túrabiciklipiknikkosár2 palack bor
– Öreg Király Dűlő Furmint 2018
– Öreg Király Dűlő Késői Furmint 2017

A piknikkosár tartalma: kézműves szalámi & kolbász; kis dobozokban előre szeletelve; tehénsajt a Zempléni Sajt Manufaktúrából; minilekvárok az Ízes örömest Lekváriumból; egy kis idényzöldség; rusztikus kenyér

Foglalás és bejelentkezés a webáruházon keresztül vagy az alábbi elérhetőségeken:

sales@bartapince.com | +36-30-324-2521

Szállás Mád szívében

Tokaji hangulatok

Rákóczi-Aspremont kúria. Fotó: Bakos Zoltán

Válasszon Rákóczi-Aspremont kúriánk elegáns lakosztályai vagy barátságos vendégházunk hangulatos szobái közül a tökéletes és nyugodt pihenéshez. Fedezze fel kényelmesen, egy helyről Mádot és a Tokaji borvidéket.

Rákóczi-Aspremont kúria

Felújított emelet, apartmanok 2016. Fotók: Dancsecs Ferenc

Borászatunk központjában, a korhűen berendezett XVII. századi Rákóczi-Aspremont kúria emeletén három lakosztályt alakítottunk ki, ahol főúri kényelemben lehet része.

Barta Vendégház

Barta Vendégház, 2-es apartman

Vendégházunk a birtokközpont szomszédságában található, felújított, tornácos parasztházban kapott helyet, ahol autentikus vidéki környezetben élvezheti a nyugodt pihenést.

A kúria története

Archív felvétel © Barta Pince

A borászat központja a mádi Rákóczi-Aspremont kúria, amely történelmi múltja és megjelenése révén méltó társa az Öreg Király-dűlőben elterülő szőlőbirtoknak.

Call Now ButtonBejelentkezés borkóstolóra