Furmint Ünnep 2016. szeptember 2-3.

Furmint Ünnep 2016. szeptember 2-3.

A Barta Pince vendégei: Árvay családi pincészet, Makám együttes, és közkívánatra ismét lesz sushi a Bambuszligettől.

2016-ban minden eddiginél nagyobb mulatsággal ünnepli Mád a Furmintot! 27 helyszínen, kiváló borokkal, nyitott pincékkel és udvarokkal, ínycsiklandó ételekkel, kézműves foglalkoztatóval, koncertekkel, kiállításokkal, kézműves portékákkal, dűlőtúrával, szüreti hagyományokat bemutató programokkal – egyszóval egy igazi szüreti mulatsággal várnak minden Mádra érkezőt! Lesz minden, amivel ünnepelni lehet!

A talpalávalót  egyebek mellett a Csík Zenekar, akiknek vendége Rúzsa Magdi, a Parno Graszt, Zséda és a Kvartett, a Bürkös Zenekar, a  Karakter Zenekar és a Hegyalja Folk szolgáltatja. Akik a vendégsereggel együtt ropják majd: a Göncöl és a Bodrog Néptáncegyüttes.

És a távolról jött vendégnek sem kell aggódnia, a Furmint korzón lesz borbély, aki borotvál, szakállat igazít, nyír, vág, ondolál. Szabó, aki fodrot varr minden kedves vendég szoknyájára, pántlikát minden hölgy hajába. Készül a cipész, hogy a nagy mulatság közepette legyen, aki megsarkalja csizmáját táncos lábú lánynak és fiúnak. Lesz bőven áruja a szatócsnak, rongya a legénynek, aki a cipőjét és csizmáját megpucolja minden kedves mádinak és Mádra látogatónak!

Részletek: facebook.com/madifurmintunnep

Kapcsolat:
Dubóczki Dorina
(+3620/2508533)